Carnicería Adorín is located in Canillas de Aceituno, a village near the slope of La Maroma, a mountain that is 2.068 metres high. This company produces artisanal meat products using family recipes.

Antonio Hidalgo, known as ‘El Sartenero’, opened this establishment 45 years ago to become a butcher. He learnt this profession with his uncle, who took them to pig slaughters, and preparing meat in his mother’s house. Now his wife and two children, Antonio Manuel and Adoración Hidalgo, work with him in the butcher’s.

He distributes many products such as traditional chorizo, spicy and chicken chorizo, loin in lard, salchichón from Málaga or chicharrones. But his most popular product is the canillera black pudding, made with onions. This product is typical from Canillas de Aceituno.

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…