El Pan de la Curruca
Artisanal baker’s founded in 1820. They make bread and artisanal sweets with no aditives or flavour enhancers, made by hand and in a wood oven.
Brands, products and services they offer
They made traditional wheat bread as well as the new types of bread such as spelt, rye, soy, organic corn, barley, oat and any other combination their clients want. They also produce typical sweets from Coín, made with the best local raw materials. They do not use any preserve or product thay may alter the flavour, texture, conservation or quality.

Uncategorized
Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia
El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…

Uncategorized
El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…
Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5* presenta la segunda edición con respaldo…

Uncategorized
Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …
La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…