Giolatto is an Italian traditional ice cream shop that has now ten different establishments located in Marbella, San Pedro Alcántara, Estepona, Málaga and Fuengirola. Their signature ice creams are natural and fresh and they are produced daily using traditional procedures and the best fruit.

They believe every one should be able to enjoy good ice cream, so they also make ice cream for people who have food allergies.

They reach for excellence quality in each of the product they make.

Brands, products and services they offer

All of the products made in each ice cream shop have the same signature ice cream recipe and 80% of them have the Designation of Origin labol. They also produce ice cream flavours that are typical from the region: Málaga, Turrón, Milhojas…

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…