Ibéricos ARO is a high quality pork exploitation that has more than 65 year experience in pig breeding and ham, pork shoulder and acorn Iberian products production.

It is located in a priviledged enclave between the parks of Los Alcornocales, Sierra de Grazalema and Sierra de las Nieves. They breed and produce artisanal acorn Iberian pork with environtmentally friendly procedures.

The quality of their products is guaranteed by the brand Parque Natural de Andalucía and it is certified by Araporcei.

Brands, products and services they offer

100% acorn Iberian ham

100% acorn Iberian pork shoulder

100% acorn Iberian ham (100 gr sliced)

100% acorn Iberian loin (vacuum-packed, whole pieces or halves)

Acorn Iberian Bondiola (vacuum-paked, whole pieces or halves)

Acorn Iberian salchichón (vacuum-packed, whole pieces or halves)

“Mini” acorn Iberian salchichón (300 gr pieces)

Acorn Iberian chorizo (vacuum-packed, whole pieces or halves)

Acorn Iberian chicharrones in lard (1/2 kg container)

Red acorn Iberian fried paltry (1/2 kg container)

White acorn Iberian fried paltry (1/2 kg container)

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…