Panadería Salvador was founded in 1905in the village of Benajarafe. From a baker traditional family, this company produces unique and different bread and sweet products and distributes them in the province of Málaga.

Brands, products and services they offer

Their breads are known for the different types of dough they work with, that go from soft dough for basic breads, rye dough, dark dough, wholegrain flour dough or artisanal dough and barra gallega. Their rustic bread are made with semolina flour they have a compact breadcrumb and a crunchy crust. These breads are baked in their wood oven, which gives them a unmistakable and traditional flavour.

They make entirely artisanal sweets and pastries using high quality raw materials.

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…