Pronaxa selects the best peppers to make their product. All of the pickle production process has the only objective of ensuring the best quality and flavour of baked peppers. Their peppers are baked in olive tree wood ovens, which gives them that special flavour. They are prepared with artisanal procedures, peeled by hand and packed manually, taking extreme care of their texture and ensuring their natural aroma and flavour.

The final result is an exquisite product that ca be enjoyed in saladas, snacks and to elaborate traditional dishes from our gastronomy.

Brands, products and services they offer

Wood oven baked peppers in syrup, packed in glass jars with different sizes (260 gr, 400 gr, 700 gr and 900 gr).

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…