Organic artisanal pasta mill.

Brands, products and services they offer

Pasta:

400 gr and 500 gr organic artisanal pasta pack in different varieties: Rigatoni, maccheroni, spaghetti, fideo, conchiglie, casarecce…

2 kg, 5 kg and 10 kg pasta bag. Organic artisanal pasta in different varieties: rigatoni, maccheroni, spaghetti, fideo, conchiglie, casarecce…

They produce white and wholegrain pastas.

All of their pastas are made with semolina, obtained from their mill and using only artisanal procedures. Their bronze milling and low temperature drying makes Spiga Negra pastas more flavourful, full of aroma and rich in cereal nutritional values.

Flours:

White and wholegrain organic fluor, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg and 20 kg packs or bags.

They only use high quality local grains, like durum wheat or spelt wheat.

Their pastas and flours are sold individually or in mix bags or boxes.

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…