Torcadul is a company from Antequera that has been producing artisanal sweets since 1982. They produce seasonal sweets and they join together tradition, health and innovation. They adapt themselves to the consumers’ needs, improving the quality of their raw materials and their final product.

During Christmas, they produce their classic and Christmas special line under the brand “El Torcal”. Depending on the season, they produce typical sweets such as borrachuelos, pestiños, canutillos and fried biscuits; custard or chocolate puff pastries, sponge cakes and petisus.

Their production is limited to weather conditions, since their products are fresh and with the freshest raw material possible. Therefore, they produce puff pastries, sponge cakes (sugar and sugar free versions) all year around, being the most important ones their Sol y Sombra chocoalte cake, their loquita and their apple pie.

Brands, products and services they offer

Brand “El Torcal”

Brand “Torcadul”

Brand “Pastelería Artesana El Torcal”

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…