“El Fogón Bistro-Bar” tries to save traditional dishes that have been forgotten or that are not easily available in today’s restaurants. They keep and bring back recipes from the province that our grandparents cooked to make soups, stews, gazpachos and other types of meats we have been missing in our tables and that are true luxuries for our palate and our memories.

They use professional techniques and offer local and high quality products and raw materials. Their dishes are served with an excellent presentation that tries to spread their phylosophy: “cooking and eating history”.

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…