Since 1959, Hotel Restaurante Casa Vázquez offers their clients a priviledged location just 5 minutes away from the city centre, in Los Montes de Málaga Natural Park, with outstanding views. They serve the most typical dishes of local gastronomy. They are specialists in loin in lard, platos de los montes, artisanal tripe stews, migas and porra antequerana.

After a great lunch, they serve cocktails, with signature gin tonics and typical cocktails from Málaga like “El Bandolero”, a cocktail made with red wine with Designation of Origin Sierras de Málaga Pernales Crianza Syrah, a cocktail that tastes like Málaga.

Brands, products and services they offer

 D.O. Málaga wines

Botanis

Aceitunas Roldán olives

 Almensur nuts

Aceite de Ardales oil

Cerveza Murex beer

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…