It is located in Almayate (Vélez-Málaga). They are specialised in baked meat and traditional dishes from Málaga, specially suckling lamb. They have two big rooms for 250 people, a space for tapas and private parking. Special menu for celebrations.

Brands, products and services they offer

This restaurants offers suckling goat an a wide variety of cheese produced in the province, such as: “La Cabra Malagueña” and “la Cañada del Capitán”. They also have mango jam, bread from “Confitería Salvador”, “Panadería Ramos” and molletes and breadsticks “San Roque”.

Their extra virgin olive oil is from “aceites Los Romanes” and “AOVE Frutas Montosa” and the best wines from “Vinos Dimobe” y “Vinos de Bodegas Lunares” (Altocielo y Lunares). They also serve “Cervezas Murex” and figs and raisins from “Grupo Borgeño”.

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…