Restaurante el Pantano is a family company that has been working since 1986. They work near the Viñuela reservoir, with the purpose of offering their clients a wider and more comfortable space where they can enjoy their barbeque meat and typical dishes from the region. They also rent their rooms and terraces for celebrations, where people can enjoy the peaciful waters of the reservoir and the incredible views of the Maroma mountain. They cook with local seasonal products and offer a wide variety of dishes made with Sabor a Málaga products.

Brands, products and services they offer

Sabor a Málaga products; Chorizo, black pudding, baked ham, roquefort pâté, pepper pâté y herb pâté (Rimicol). S.C.A Santa teresa de Jesús (Los Romanes) extra virgin olive oil. Al Sur (Antequera) green garlic. Del Carmen (Frigiliana) virgin sugar cane juice. Bravo Aloreñas olives.

Cortijo la fuente (Mollina) fruity white wine.

 Cortijo la fuente (Mollina) oak red wine.

They all have the Sabor a Málaga stamp in their labels.

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…