Sergio Megías Gastrobar is a young company that was born 7 years ago. Sergio Megías, chef and owner, believes in local products, city and village evolution, young employment and in our land, work and local development.

Brands, products and services they offer

Sergio Megías Gastrobar with the following establishments:

Bodegas Doña Felisa (chinchilla roble, 6+6, doble 12, Cloe blanco)

Bodegas Joaquín Fernández; organic wines

Bodegas Dimobe,white, red, Zumbral and sparkling (soon) wine

Sweet wines and  PX from Málaga like orange Muscat, sweet Andresito, red wine and a wide variety of wines from bodegas Niño la Salina.

Some products from Bodegas Gomara.

Avocado from Axarquía and fruits and vegetables from Valle del Guadalhorce, distributed by Mercafruta and local fruit shops that boost the development and distribution of these products and retail sail to some producers.

Mango from Axarquía and 1 kg mango chutney

485 gr mango jam

Gordales and chupadedos olives from Roldan in restaurant bottles

Brandy and coñac from El Tajo, in Ronda.

Quesos el Pinsapo.

Productos de la Cabra Malagueña como suckling lamb, goat chorizo and salchichón, cheese, pâté, fresh meat.

Uncategorized

Torremolinos albergará el primer mercado gourmet de ‘Sabor a Málaga’ en la provincia

El municipio de Torremolinos contará con el primer mercado gourmet de la marca promocional creada por Diputación ‘Sabor a Málaga’. Para ello, el ente provincial destinará una partida económica de 300.000…
Uncategorized

El Círculo de amigos de la Gastronomía Malagueña del Hotel Vincci Posada del Patio publica l…

Tras el éxito de la primera edición de la publicación ‘Las recetas del Círculo de Amigos de la Gastronomía Malagueña’, el hotel Vincci Selección Posada del Patio 5*  presenta la segunda edición con respaldo…
Uncategorized

Bendodo anuncia la creación de un nuevo mercado ‘Sabor a Málaga’ en San Pedro de …

La localidad de San Pedro de Alcántara acogerá próximamente un mercado 'Sabor a Málaga' cuya inversión por parte del ente supramunicipal ascenderá a 600.000 euros. Así lo ha anunciado el presidente de la…