Family company that has been working in the restaurant industry for 80 years. They work daily with seasonal products and recipes from their grandmothers. They want to spread ancient culture from their cuisine, where the flavours of different cultures have made history. All of these are ingredients to their stews and different dishes.

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Marcas, productos y servicios que comercializa

They cook with seasonal products they buy from local shops and organic farmer markets in Guadalhorce where they buy vegetables: potatoes from el Torcal de Antequera, Aceitunas Bravo, pickled vegetables from Al Sur, La Estrella oil, Rimicol, Prolongo and Famadesa.

Wines with D.O. Málaga and Sierras de Málaga: “El buen puntito”, El lagar de Cabrera, Andresito, Cortijo la Fuente, Moscatel de Gomara, Vermouth de la Antigua Casa del Guardia, sparkling Bonati.

They produce daily: tripe stew, gazpachuelo, porra, white bean and lentil stew, chard stew with cod, loin in lard, meatballs with almond sauce, broad beans with ham and fried fish.

Empresa familiar con 80 años dedicándose a la restauración. Diariamente se trabaja con productos de temporada y recetas transmitidas de sus abuelas, dedicándose a transmitir la cultura ancestral de sus fogones, donde se perciben los sabores de las distintas culturas que han ido formando su historia. Todo ello bañado de sus caldos, de los que han realizado una selección para la elaboración de los platos.

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Marcas, productos y servicios que comercializa

Cocinan con productos de temporada que adquieren en las tiendas de la zona así como las verduras del mercadillo ecológico del Guadalhorce: patatas el Torcal de Antequera, Aceitunas Bravo, verduras en conserva Al Sur, aceite La Estrella, Rimicol, Prolongo y Famadesa.

Vinos D.O. Málaga y Sierras de Málaga: “El buen puntito”, El lagar de Cabrera, Andresito, Cortijo la Fuente, Moscatel de Gomara, Vermouth de la Antigua Casa del Guardia, espumoso Bonati.

Diariamente elaboran: callos, gazpachuelo, porra, potajes de judías blancas y de lentejas, potaje de acelgas con bacalao, cinta de lomo en manteca, albóndigas en salsa de almendras, habas con jamón y pescaito frito.

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